zaterdag 19 mei rommelmarkt “Ganzerockt” in Schiebroek

Flyer

 

Zaterdag 19 mei organiseren bewoners van de Vergeet-mij-niet buurt in Schiebroek voor het eerst een rommelmarkt met life muziek op het Ganzerikplein. We hopen allemaal op zon, maar leuk wordt het zeker!Van 10 tot 16 uur zijn er kraampjes en er is een life optreden. Ook worden er prijzen uitgereikt aan de mooiste kramen.

Er zijn nog enkele kramen vrij, dus heb nog spullen in de berging staan, zin in een gezellige zaterdag & woon je in de Vergeet-me-niet-buurt? Meld je dan snel aan! Meer informatie en aanmelden kan via Helga van Klinken; hvanklinken@thermiek.info of telefonisch op: 010 -422 22 95.

Naast bewoners zal ook een aantal organisaties een kraampje bemannen. Zo zijn de LIS (Leven in Scheibroek; Schiebroekse bewonersorganisatie) en de Let’s ruilwinkel aanwezig. Ook Havensteder gaat een kraampje invullen. Bewoners uit de Vergeet-mij- niet buurt kunnen bij Lizzy van Gelder (onze wijkconsulente) gratis bloembakken voor de balkonreling ophalen en deze terplekke met plantjes vullen. Ik ben zelf ook aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan over Schiebroek. Wat is er goed in Schiebroek? waarom woon je er? Wat vind je dat er beter kan? De verhalen en informatie van bewoners uit Schiebroek ga ik gebruiken voor de wijkvisie van Havensteder. Dus wil je meepraten over de wijk of jouw balkon opfleuren met bloemen… kom op 19 mei vooral ook even langs bij de Havensteder stand!

Wellicht tot 19 mei!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s