De grote woontest Regio Rijnmond is er weer!

De grootste woontest in de regio is er weer… Doe ook mee! http://www.degrotewoontest.nl/

Iedereen in de regio kan de grote woontest invullen. De test vraagt naar de woonbeleving en woonwensen van bewoners. De uitkomst van de grote woontest is interessant voor verschillende partijen.

Allereerst is het interessant voor degene die de test invult: aan het einde van de test krijg je informatie over welk woontype je bent. Vind je gezelligheid belangrijk of juist vrijheid? Past jouw woonomgeving eigenlijk wel bij jou?

Voor ons als corporatie is het interessant omdat we informatie krijgen over wat mensen van hun huidige woonomgeving vinden. Wonen ze met plezier? Wat wordt er gemist in de wijk? Ook krijgen we uit het onderzoek gegevens over toekomstige woonwensen. Willen mensen graag een tuin of liever een balkon? Hoeveel kamers zouden mensen willen? Welke woningtype zijn gewild in de wijk? Allerlei informatie waarmee we onze projecten kunnen aanscherpen voor onze toekomstige bewoners. Ook voor de gemeente en projectontwikkelaars is de informatie over de woonomgeving en woonwensen interessant om te kunnen sturen op toekomstige ontwikkelingen.

Als je meedoet aan de grote woontest maak je kans op 1.000,– euro. Iedere 50-ste deelnemer krijgt een pluim ter waarde van 15 euro. Ik heb zojuist niks gewonnen, dus als je nu meedoet heb je meer kans!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s