Met de deelraad door de wijk

Afgelopen dinsdagavond 12 juni hebben we de deelraad Hillegersberg-Schiebroek geïnformeerd over de werkzaamheden van Havensteder in de wijk en met hen een wandeling door de Vergeet-mij-niet-buurt gemaakt.

De opkomst was groot. De deelraad was vertegenwoordigd met 12 leden en de griffie. Ook portefeuillehouders dhr. Pleizier en dhr. Sterenborg waren aanwezig. Vanuit Havensteder waren we met vijf man present.

De avond begon met broodjes en een welkom in de nieuwe locatie van het Jongeren Advies Punt (JAP) aan de Peppelweg 168a. Vanessa van der Waal, medewerker JAP, gaf toelichting op de werkzaamheden van het JAP.

Onze gebiedsmanager, Bart Kesselaar, heette vanuit Havensteder iedereen welkom. Daarna gaf onze ontwikkel manager Guus van de Water toelichting op de lopende fysieke projecten. Richard Pattiruhu, wijkteammanager Schiebroek Centrum, gaf uitleg over de werkzaamheden van het wijkteam en het gebiedsgerichte werken.  Ikzelf gaf toelichting op de wijkvisie en het integraal uitvoeringsplan waaraan ik momenteel werk. Tijdens de wandeling gaf de wijkconsulent een update van de beheerplannen en de sociale projecten in Schiebroek.

Vorig jaar organiseerde we vanuit Havensteder ook een bijeenkomst voor de deelraad die erg goed beviel. We merkten ook dit jaar weer dat het goed is om met raadsleden in gesprek te zijn. Enerzijds omdat je tijdens zo’n avond elkaar beter leert kennen en elkaar informeert. Anderzijds omdat het in gesprek zijn over de wijk ons scherp houdt op ontwikkelingen, vragen en verwachtingen die er leven over Schiebroek en onze organisatie. Ik vond het een zeer geslaagde avond en kan nog even voort op het enthousiasme van alle aanwezigen over Schiebroek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s